Kørekort, køreskole
Slide1 Slide4 Slide5 10 August 2015 236 1024 683 Sliderdyyt 10 August 2015 242 1024 683 10 August 2015 251 1024 683 Sat Sammen Vognpark Nyt Nyt2

Kørelærere

Seriøse uden at blive kedelige - sådan er vi hos DYYT

At gøre et godt stykke arbejde er som kørelærer ret simpel, men kræver alligevel hårdt arbejde. Hos DYYT har vi som undervisere to hovedregler. Først og fremmest gør vi altid gøre tingene så godt, vi overhovedet kan – og gerne lidt ekstra. Dernæst vil vi aldrig gå på kompromis med de kvalitets- og sikkerhedskrav, som vi selv ville stille, hvis vi var køreskoleelever.

Vores elever, uanset alder, baggrund, kørekorttype, vil derfor altid møde en kørelærer, der brænder for sit arbejde, og som kun har et mål: at gøre dig klar til dit møde med trafikken på en sjov og sikker måde.

Hos DYYT er du ikke bare en i mængden - her er du unik.

 

IMG 0471 600X400  IMG 0454 600X400 
Anne Dalsgaard Heuck Morten Toft Jensen
   
 Dyytbillede  
 Anette Rolighed Larsen

 

 

Administrationen hos DYYT

Navn

Ansvarsområde
Grethe Borregaard Kontor
Christina Dietz IT
Indehavere er medlem af
DKU- Dansk Kørelærer Union

 Det her er klasse ! Alle burde virkelig tage deres kørekort hos DYYT ! I DYYT er der nemlig både plads til undervisning, men også underholdning, hvilket jo gøre det nemmere for eleverne at lære tingene bedre og ikke mindst HUSKE det. :D

+ at de jo har de bedste lærere !
Hvad mere kan man ønske sig? :-)

- Hasiba


 Jeg vil stærkt anbefale DYYT til andre. Jeg har været meget glad for det da elle har være meget søde og venlige. Det er gået stærkt på den gode måde da vi har nået det hele, og at det har hængt fast.

- Emma


 Kan kun sige det er sandt med første klasse de har givet mig kørekort på 24 dag selv om jeg er 48 år og ikke kørt bil før så 1000 tak til jer allesammen ved dyyt i er super super gode til jeres job ønsker jer en god jul samdt et godt nytår allesammen og tak igen så vis du sider og læser det herfordi du vil tage et kørekort så ring til DYYT det vil du være glad for resten af dit liv.

- Kaj Hansen


Læs flere citater på dumpeprocent.dk