Kørekort, køreskole
Slide1 Slide4 Slide5 10 August 2015 236 1024 683 Sliderdyyt 10 August 2015 242 1024 683 10 August 2015 251 1024 683 Sat Sammen Vognpark Nyt Nyt2

Velkommen til DYYT

Hos DYYT er det vores mission at give såvel unge som gamle en god og sikker oplevelse, når de skal tage kørekort. Vi går aldrig på kompromis - hverken med sikkerheden, kvaliteten af vores undervisning og undervisere eller oplevelsen.

Anne Heuck og Morten Toft er de stolte ejere af DYYT, og de har været med til at skabe den kæmpe succes, DYYT har i Hjørring og omegn. Mere end 1000 gange i løbet af de sidste 3 år har der været en elev fra DYYT til køreprøve. Det giver et gennemsnit på mere end 300 kørekort om året, og det er vi meget stolte af!

Årsagen til succesen er ikke til at tage fejl af - ved DYYT springer vi ikke over, hvor gærdet er lavest, og det betaler sig – både for os og for dig.

 

Vi lever af referencer

Tilfredse kunder er lig med flere tilfredse kunder. Vi ved, at en køreskole er en servicevirksomhed, og det er dig, der er med til at skaffe den næste kunde i butikken. Netop derfor skal du være så tilfreds, at du har lyst til at sende venner og bekendte vores vej, når de skal have kørekort.

Mellem 3-400 personer tager kørekort ved DYYT hvert år, heraf er langt de fleste referencer - det er vi stolte af!

 

Vores kørelærere

DYYTs professionelle kørelærere står klar til at hjælpe dig med den udfordring, du står over for, og du bliver ikke lukket ud i trafikken, før du har modtaget den lovpligtige undervisning, og før både du og vi er overbeviste om, du kan færdes sikkert i trafikken.

Får du gode tilbud om at kunne nøjes med mindre undervisning (det gælder både teori og køretimer), så skal du vide, at det er dokumentfalsk at skrive under på, at man har modtaget undervisning, som man ikke har modtaget. Bliver det opdaget, giver det bøde og en plettet straffeattest i 5 år.

Vælg derfor en køreskole, der overholder reglerne!

Du kan læse mere om vores kompetente (og underholdende) kørelærere her.

Alle vores elever er dækket af en føreforsikring, som vi har valgt at tegne.

 

DYYT har afdelinger i det meste af Vendsyssel

DYYT har køreskoler i HjørringHirtshals. DYYT er et godt tilbud til dig, hvis du ønsker en ordentlig og seriøs undervisning til nogle fornuftige priser.

 

Indehavere er medlem af
DKU- Dansk Kørelærer Union

 Helt klart en køreskole som har kvaliteten helt i top og hvor man virkelig lærer noget. Kørelærere som er kanon dygtige til at blande humor og alvor så man lærer tingene på en måde som hænger ved. Når der er teoritimer kan man ikke falde i søvn, og man skal være en mærkelig særling eller også være pisse sur hvis man ikke går fra hver eneste teori time med et kæmpe smil på læben :)

Kanon køreskole, den kan jeg kun varmt anbefale :)

- Jimmy


 Er lige starte på kortet og var mega bange for at falde i søvn i timerne os selv om det var lige efter arbejde, men på en eller anden fuckt op måde formår Dyyts kørelærer at gøre timer gode lærerige og sjove (: 

Er godt nok kun startet ved dyyt. men hold nu kæft det er da den bedste beslutning jeg tog.. Til alle andre nye VÆLG DYYT FOR SATAN :D
Til Anne og de andre - keep up the good work thumps up from here :D

- Jesper