Dyyt_slide4
Mellem 3-400 personer tager kørekort ved DYYT hvert år, heraf er langt de fleste referencer - det er vi stolte af!
Dyyt_slide12
previous arrow
next arrow
VELKOMMEN TIL DYYT

Hos DYYT er det vores mission at give såvel unge som gamle en god og sikker oplevelse, når de skal tage kørekort. Vi går aldrig på kompromis - hverken med sikkerheden, kvaliteten af vores undervisning og undervisere eller oplevelsen.

Anette Rolighed Larsen er den stolte ejere af DYYT, og har været med til at skabe den kæmpe succes, DYYT har i Hjørring og omegn. Mere end 1000 gange i løbet af de sidste 3 år har der været en elev fra DYYT til køreprøve. Det giver et gennemsnit på mere end 300 kørekort om året, og det er vi meget stolte af!

Årsagen til succesen er ikke til at tage fejl af - ved DYYT springer vi ikke over, hvor gærdet er lavest, og det betaler sig – både for os og for dig.

Vi lever af referencer

Tilfredse kunder er lig med flere tilfredse kunder. Vi ved, at en køreskole er en servicevirksomhed, og det er dig, der er med til at skaffe den næste kunde i butikken. Netop derfor skal du være så tilfreds, at du har lyst til at sende venner og bekendte vores vej, når de skal have kørekort.

Mellem 3-400 personer tager kørekort ved DYYT hvert år, heraf er langt de fleste referencer - det er vi stolte af!

Vores kørelærere

DYYTs professionelle kørelærere står klar til at hjælpe dig med den udfordring, du står over for, og du bliver ikke lukket ud i trafikken, før du har modtaget den lovpligtige undervisning, og før både du og vi er overbeviste om, du kan færdes sikkert i trafikken.

Får du gode tilbud om at kunne nøjes med mindre undervisning (det gælder både teori og køretimer), så skal du vide, at det er dokumentfalsk at skrive under på, at man har modtaget undervisning, som man ikke har modtaget. Bliver det opdaget, giver det bøde og en plettet straffeattest i 5 år.

Vælg derfor en køreskole, der overholder reglerne!

Du kan læse mere om vores kompetente (og underholdende) kørelærere her.

Alle vores elever er dækket af en føreforsikring, som vi har valgt at tegne.

Image
Hjørring
Skolegade 2
9800 Hjørring
Image

Image
© 2019 - Dyyt.dk