Tag det første skridt mod dit kørekort med Dyyts køreskole i Hjørring

Vi har stor erfaring, og skræddersyede undervisning sikrer, at du er klar til vejen. Tilmeld dig nu og kickstart din køreoplevelse!

Holdstart

Hos DYYT er det en mission at give såvel unge som gamle en god og sikker oplevelse, når de skal tage kørekort. DYYT går aldrig på kompromis – hverken med sikkerheden, kvaliteten af  undervisning eller oplevelsen.

Jeg Annette Rolighed Larsen er den stolte ejer af DYYT, og jeg har været med til at skabe den kæmpe succes, DYYT har i Hjørring og omegn. 

Årsagen til succesen er ikke til at tage fejl af – ved DYYT springer vi ikke over, hvor gærdet er lavest, og det betaler sig – både for os og for dig.

DYYT lever af referencer
Tilfredse kunder er lig med flere tilfredse kunder. Jeg ved, at en køreskole er en servicevirksomhed, og det er dig, der er med til at skaffe den næste kunde i butikken. Netop derfor skal du være så tilfreds, at du har lyst til at sende venner og bekendte vores vej, når de skal have kørekort.

DYYT´s kørelære
DYYTs professionelle kørelære står klar til at hjælpe dig med den udfordring, du står over for, og du bliver ikke lukket ud i trafikken, før du har modtaget den lovpligtige undervisning, og før både du og DYYT er overbeviste om, du kan færdes sikkert i trafikken.

Får du gode tilbud om at kunne nøjes med mindre undervisning (det gælder både teori og køretimer), så skal du vide, at det er dokumentfalsk at skrive under på, at man har modtaget undervisning, som man ikke har modtaget. Bliver det opdaget, giver det bøde og en plettet straffeattest i 5 år.

Vælg derfor en køreskole, der overholder reglerne!

Du kan læse mere om mig her.

Alle vores elever er dækket af en føreforsikring, som vi har valgt at tegne.

Vores næste holdstart 2024

6 Februar –Tilmeld hold her
4. Marts – Tilmeld hold her 
                                                       3. April – Tilmeld hold her                                                          7. Maj – Tilmeld hold her  
3. Juni – Tilmeld hold her 
3 Juli – Tilmeld hold her 
6. August – Tilmeld hold her 
2. September – Tilmeld hold her 
2. Oktober – Tilmeld hold her 
5 November – Tilmeld hold her 
2. December – Tilmeld hold her 

Teorilokaler

Skolegade 2
9800 Hjørring
Tlf: +45 40 10 54 45
Mail: dyyt@dyyt.dk